Jeg godtar × For å gi deg den beste opplevelsen på Moded.no bruker vi informasjonskapsler. Du godtar vår bruk av informasjonskapsler ved å klikke rundt på sidene.
  • Dame
  • Herre
  • Barn
  • Merker

Om Moded

Finn de gode tilbudene på en enkel måte

Start din netthandel på Moded. Vi samler et stort utvalg av tøy og mote fra nettbutikker som forhandler artikler fra merker du kjenner - og merker du enda ikke har sjekket ut. Gå på safari i vårt store utvalg med mer enn 200.000 produkter, og finn de beste prisene ved å sammenligne butikkenes utvalg. Bruk siden når du leter etter en konkret artikkel, som for eksempel en kjole, ryggsekk eller støvler. Eller bare til inspirasjon. Et vell av spennende stiler møter deg på siden, og du vil garantert finne noe du liker. Hva du enn skal, på fest, på jobb, til sport eller se godt ut i hverdagen.

Enklere shopping

Vi vet at du har mange gjøremål i hverdagen. Moded hjelper deg med å gjøre det enda enklere og raskere å handle på nettet – uten at det forringer kvaliteten på kjøpet ditt.

Det er gratis å bruke tjenesten vår, der du finner produkter fra mer enn 5 danske og internasjonale nettbutikker. Utvalgene er samlet til deg på ett sted, så du enkelt kan sammenligne artikler og priser. Vi fremhever gode tilbud og aktuelle salg for deg, så du kan spare penger. Raskt og enkelt.
Vårt team

Moded eies av iverksettervirksomheten WebCollections ApS og drives i samarbeid med et team av dyktige freelancere. Det arbeides målrettet for å gi deg en god start på netthandelen din. Moded.no har eksistert siden 2016. Har du spørsmål til oss, er du alltid velkommen til å ta kontakt.

Du kan kontakt oss her.

Her er vi

WebCollections ApS, CVR: 37642169
Oldenburg Allé 7, st. DK - 2630 Taastrup
Se kort
Kontakt
Hjelp, tilbakemelding, ris og ros
E-post: kontakt@moded.no
Fyll ut skjemaet
Ledelsen

E-post: kontakt@moded.no
Se pressemateriale