Jeg godtar × For å gi deg den beste opplevelsen på Moded.no bruker vi informasjonskapsler. Du godtar vår bruk av informasjonskapsler ved å klikke rundt på sidene.
  • Dame
  • Herre
  • Barn
  • Merker
Brukervilkår Cookies

Cookies

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsler er en liten tekstfil som blir lagret på din PCs harddisk med det formål å huske hvilke deler av siden du har besøkt, for neste gang du går inn på en side på hjemmesiden. Informasjonskapsler er i noen tilfeller kritiske for at sidene skal fungere optimalt. Informasjonskapsler gjør slik at du for eksempel ikke trenger å logge inn hver gang du skifter side på en hjemmeside. Informasjonskapsler blir også brukt for å spore brukeradferd, så hjemmesider enklere kan rette sin design og funksjonalitet inn slik at det blir mer optimalt for brukerne.

Hvorfor bruker Moded.no informasjonskapsler?

Moded.no bruker informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse ved å huske hvilke deler av sidene du har vært inne på tidligere, slik at vi i fremtiden kan gjøre innholdet som blir vist for deg enda mer relevant. I tillegg bruker Moded.no informasjonskapsler for å salgsspore og få statistikk over brukeradferd, slik at vi senere kan gå inn og optimere sidene, så det blir enda bedre.

Hvordan slår jeg av informasjonskapsler?

Hvis du ønsker å slå av informasjonskapsler, så er dette mulig i din nettleser. Her er linker til de største nettleserne som forklarer hvordan du kan slå av informasjonskapsler:

Firefox
Chrome
Internet Explore
Safari


< Tilbake